Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Fenerbahçe Vedat Muriç’i transfer resmen açıkladı

istanbul temizlik şirketi

Fenerbahçe, resmi sitesinden yayınlandığı açıklamada, Çaykur Rizespor’un başarılı santraforu Vedat Muriç transferinin tamamlandığını açıkladı.

Fenerbahçe’nin internet sitesinde yayınlanan açıklama şu şekilde;

“Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen Vedat Muriqi konusunda, kulübü ve kendisiyle UEFA transfer prosedürleri çerçevesinde yapılan görüşmeler sonucu anlaşma sağlanmıştır.

Yapılacak sağlık kontrollerinin ardından futbolcu renklerimize bağlanacaktır. Önümüzdeki 4 yıl formamızı gururla taşıyacak 1994 doğumlu Kosovalı forvete Türkiye’nin en büyük ailesine hoş geldin diyor; şimdiden Fenerbahçemiz ile nice başarılar diliyoruz”.

Fenerbahçe Vedat Muriç'i transfer resmen açıkladı

VEDAT MURİÇ KİMDİR?

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor forması giyen 25 yaşındaki yıldız oyuncu, Çaykur Rizespor ile geçtiğimiz sezon 34 maçın tamamında ilk 11 de sahaya çıktı ve bu maçlarda 17 gol atarken 8’de asist yaptı. Aynı zamanda Kosova Milli Takım kadrosunda da yer alan Muriç, daha önce Girensunspor’da ve Gençlerbirliği’nde forma giymişti.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu