Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Fenerbahçe Alanyaspor’a 1-0 yenildi

istanbul temizlik şirketi
Fenerbahçe Alanyaspor'a 1-0 yenildi

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe’yi konuk eden Aytemiz Alanyaspor, rakibini 1-0 yenmeyi başardı. Bu sezon ligde istediği konumda olmayan ve zorluklar içerisinde çabalayan Fenerbahçe’de işler iyice sarpa sarıyor. Bu maçla birlikte puanını 41’e yükselten Alanyaspor ligde 5. sıraya yükselmeyi başardı. Fenerbahçe ise 33 puanla 14. sırada yer alıyor.

Aytemiz Alanyaspor takımının golcü  ismi Papiss Cisse, şöyle konuştu:

“Bugün aldığımız 3 puan çok kıymetliydi. Payı olan herkesi tebrik ederim. Kendi performansım açısından forvetlerin bu tarz günleri oluyor. Şanssız bir günümdeydim. Karşımızda güçlü ve büyük bir camia vardı, ona göre hazırlanmıştık. Belki de bugün iyi performans sergileyememelerinin sebebi bizim onlara karşı oynadığımız iyi oyundu.”

Bu sezon tekrar takımın başına geçe n Ersun Yanal da Fenerbahçe’yi toplayamamış gibi görünüyor. Özellikle taraftarların büyük beklentileri ile takımın başına gelen usta teknik adam, hedeflerinin önlerindeki sezon olduğunu vurguluyor.

Maç sonunda özellikle sosyal medyadan takımına yüklenen taraftarlar artık bir galibiyet beklediklerini dile getiriyorlar. Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe, bu sebeple mali açılardan da oldukça zor günler geçirmekte. Yakın zamanda hayata geçirilen “Fener Ol” kampanyası sayesinde kulübün kasasına yaklaşık 150 milyon TL gibi bir rakam girse de henüz istenilen seviyede para toplanabilmiş değil.

Zamanında sarı lacivertli takımda , Aziz Yıldırım döneminde yöneticilik yapmış olan Selim Kosif, Aytemiz Alanyaspor – Fenerbahçe maçı oynanırken şu şekilde bir tweet attı:

Kosif, attığı tweette, ” Çok yazık, Fenerbahçemizi ne hale getirdiler. Alınan 16 oyuncudan bir tanesi işe yaramaz mı? Ne sistem, ne taktik, teknik heyet var mı yok mu bellidir. Altyapıdaki gençlerimiz bu alınanlardan çok daha iyi oyuncular. ” ifadelerini kullandı.

Oynanan bu maça kadar, 5 mücadelede 4 mağlubiyet bir de beraberlik alan turuncu-yeşilli takım Alanyaspor, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile bir ilke imza atarak, sarı-lacivertli ekiple 6. karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı başardı.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu