Instagram takipçi satın al
EğitimHaberlerListeler

Diyarbakır’da Emekli Öğretmen Eski Öğrencisi Tarafından Hayata Döndürüldü

istanbul temizlik şirketi
Diyarbakır'da Emekli Öğretmen Eski Öğrencisi Tarafından Hayata Döndürüldü

Evinde kalbi sıkışan emekli öğretmen Mehmet Alkan kendisini kötü hissetti ve ailesi tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Acil servise başvuran Mehmet Alkan’ın önce kalbi durdu, bu esnada hastası için hastaneye çağrılan Kardiyoloji Uzmanı Doç Dr. Serkan Akdağ, hastaneye geldiğinde, kalbi duran hastanın, yıllar önce kendisini okutan öğretmeni olduğunu gördü. Doç Dr. Akdağ, hastası olan öğretmenine kalp masajı yaparak öğretmenini hayata döndürmeyi başardı ardından damarlarının tıkalı olduğu tespit edilip acilen ameliyata alındı ve sağlığına kavuştu. Emektar öğretmen Alkan, eski öğrencisi olan Doç. Dr. Akdağ’a teşekkür etti,  Akdağ ise bir nebze dahi olsa vefa borcunu ödediği için mutlu olduğunu iletti. Eski öğrencisi ile eski günleri anan emektar öğretmen ise, kalabalık bir okulda öğretmenlik yaptığını ve yılda 300 öğrenci mezun ettiklerini söyledi. 

‘KURTARAN DOKTORUN ÖĞRENCİM OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE HOŞUMA GİTTİ’

40 yıl boyunca öğretmenlik mesleğini yapan emektar öğretmenimiz, meslek hayatının 25 yılını ise doktor olan öğrencisininde okuğu Mustafa Kemal Orta Okulu’nda yaptığını söyledi. Yaşadığı olayı yaşamın bir döngüsü olarak nitelendiren Mehmet öğretmen doktorunun öğrencisi olduğunu görünce bunun hoşuna gittiğini söyledi.

Diyarbakır'da Emekli Öğretmen Eski Öğrencisi Tarafından Hayata Döndürüldü

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu