Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Disney Plus platformunun fiyatı belli oldu

istanbul temizlik şirketi
Disney Plus platformunun fiyatı belli oldu

Dünya genelinde büyük bir ilgi gören film ve dizi izleme platformlarının arasına yeni katılacak olan Disney Plus hakkında yeni detaylar belli olmaya başladı. Yatırımcılarla yapılan konferans sonucunda Disney Plus abonelik ücreti belli oldu. Yayınlanan karara göre Disney Plus aylık ücreti 6.99, yıllık ücreti ise 69,99 dolar olacak. Şuan için iki tip abonelik paketi üzerinde durulan platformda kullanıcıların isteğine göre ilerleyen zamanlarda yeni paket tercihleri sunulması beklenenler arasında.

Akıllı TV ve Neredeyse Tüm Cihazlarla Uyumlu Olacak

Piyasaya yeni sürülecek olan Disney Plus, birçok markaya ait Akıllı TV ve telefonlarla uyumlu olacak. Çalışmalarını bu yönde sürdüren şirket, hazırlıklara hız kazandırmış durumda. Rekabetin çok olduğu film ve dizi yayıncılığı sektörüne hızlı bir giriş yapmak isteyen firma şimdiden tanıtımını yapmaya başladı. Yayınlandığı ilk yıl içerisinde milyonlarca aboneye ulaşmayı hedefleyen Disney abonelerini memnun etmek için yüzlerce içeriği ilk yıldan yayınlamayı planlamakta.

İlk Yıl 500 Film ve 7.500’ün Üzerinde Film Yayınlanması Planlanıyor

Disney Plus ilk yıldan hızlı bir giriş yapmak adına 500 film ve toplamda 7.500’ün üzerinde bölüm yayınlamayı hedefliyor. Disney’in 21st Century Fox’u satın alması sebebiyle The Simpsons’un tamamı, yani 30 sezonu, ilk günden izlemeye hazır olacak. Ülkemizde de oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Disney Plus, içerikleri sayesinde büyük bir kitleyi kendisine çekmeyi planlıyor. 

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu