Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Denizlispor, Hugo Rodallega transferinde sona yaklaştı

istanbul temizlik şirketi
Denizlispor, Hugo Rodallega transferinde sona yaklaştı

Bu yıl Süper Lig’e yükselen Denizlispor, yeni sezon için takıma takviyelere hızlı başladı. Şimdiye kadar Cristian Sapunaru, Tiago Lopes ve Tolgahan Acar’ı renklerine bağlayan yönetim son olarak Trabzonspor’un eski yıldız oyuncusu Hugo Rodallega‘yı renklerine katmaya çalışıyor. 

Oyuncu ve menejeriyle görüşmeleri yapan yönetim bir konuda oyuncuyla anlaşmayı sağladı. Sadece sözleşmede yer alacak küçük bir kaç pürüzü halletmelerinin ardından 33 yaşındaki yıldız oyuncuya imza attıracaklar. Bu transferde Hugo Rodallega’ya 1.1 milyon Euro ücretle 2 yıllık sözleşme önerildi.

Hugo Rodallega kariyeri

33 yaşındaki oyuncu ülkemizi yakından tanıyor. Bununla birlikte şimdiye kadar 422 maça çıkan golcü oyuncu bu maçlarda 135 gol ve 43 asistle oynadığı takımlara katkı sağladı. Tranbzonspor’da oynadığı dönemde 16 gol atarken, 3 asist yaptı.

Şimdiye kadar Rodallega, CBJ Cali, Quindio, Deportivo Cali, Monterrey, Atlas, Necaxa, Wigan, Fulham, Akhisarspor ve Trabzonspor takımlarının formasını terletti.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu