Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

CHP sözcüsü Faik Öztrak’tan açıklamalar

istanbul temizlik şirketi
CHP sözcüsü Faik Öztrak'tan açıklamalar

AKP’nin itirazları sonucunda birçok bölgede tekrar sayılan geçersiz oyların bitimine yaklaşılırken CHP tarafından bir açıklama geldi. Genel olarak mazbatabın verilmesi yönünde yapılan açıklamalara CHP sözcüsü Faik Öztrak’tan eklemeler yapıldı. İşte açıklamadan satır başlıkları;

Tekrar ediyorum; İstanbul’un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu’dur

YSK, 2014’te Ankara için yaptığımız itirazı reddetmişti. Bugün yapılan itiraz ona göre çok daha hafif. Buna göre YSK’nın vereceği karar aslında şimdiden bellidir.

Kullanılan oyun seçmen sayısını tutmadığını söylüyorlar. Başka illerden görevden gelenler nedeniyle böyle olmuş olabilir.

Sandık kurullarındaki memurlarla ilgili bazı iddialar var deniyor. Bu sandıklarda sizin gözlemcileriniz yok muydu? Bu memurları mülki amir belirliyor. Seçim kurulları da kurayla yerleştiriyor.

Adalet Kalkınma Partisi’nin elinde bizdeki ıslak imzalı tutanaklardan farklı tutanaklar mı var? 

Oy kullanamayacak olanlarla ilgili usülsüzlüklerden bahsediliyor. 

Biz hiçbir partinin sandık başında muktedir olmayacağı gücümüz var diyordu. Ne oldu bu güç? Niye sandık başında hakim olamadılar? 

Sonra da üç tane bavulla YSK’dan içeri giriyorlar. Balyoz’la ilgili kumpas sadece bir bavul. Ciddi bir kumpasla karşı karşıyayız.

Şunu açıkça ifade edeyim; bu suistimale dur diyecek olan, milletin verdiği hakkı sahibine teslim edecek olan Yüksek Seçim Kurulu’dur.

Büyükçekmece’de hem devletin polisine hem de Büyükçekmece halkına lüzumsuz yere eziyet edilmiştir.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu