Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerYaşamYaşam - insan

Bütün İnsanlık Varoluşunu Sadece 30 Saniyeye Mi Borçlu?

istanbul temizlik şirketi
Bütün İnsanlık Varoluşunu Sadece 30 Saniyeye Mi Borçlu?

Bundan milyonlarca yıl önce dünyaya çarpan devasa bir gök taşının dinozorların neslini yok ettiğini ve bu etkiden bir süre sonra yeniden yaşamın başladığını. Yeniden meydana gelen canlıların arasında insanlarında olduğunu bir şekilde hepimiz öğrendik. 

Fakat bazı bilim adamları bu olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştılar ve bu meteorun sadece 30 saniye daha geç gelmesi durumunda ne olacağı konusunda tahminler yürüttüler.

Meteor dünyaya daha geç çarpsaydı ne olacaktı?

Meteor dünyaya daha geç çarpsaydı ne olacaktı?

BBC’de yayınlanan Dinozorların öldüğü gün isimli belgeselde bilim adamlarının ortaya attığı teoriye göre meteor sadece 30 saniye gecikseydi büyük ihtimalle Atlantik veya Pasifikte bir yere düşecekti ve büyük yok oluşun aksiye sadece dev dalgalar meydana gelecekti bunun neticesinde de dinozorların tamamı ölmeyecekti. Bu yeni bulgular su altında bir kratere yapılan sondaj neticesinde ortaya çıktı. 

Dinozorların yok olmasının ardından ortaya çıkan küçük organizmaların şuan ki yaşamı oluşturduğunu düşünürsek insanlığın varoluşu muhteşem bir zamanla sonrasında meydana geliyor. Aslında doğada meydana gelen hiç bir şeyin rastgele olmadığı ve her zaman müthiş zamanlamalar neticesinde ortaya çıktığına bir örnek daha olduğunu söylemekte mümkündür.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu