Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Amazon Artık Türkiye’de

istanbul temizlik şirketi

Amazon Artık Türkiye'de

Para dergisinin yaptığı habere dünya perakende devi Amazon.com artık Türkiye pazarına giriş yapıyor.  Daha önce söylenti olarak değerlendiren ve hatta Amazon.de sitesinin Türkçe seçeneğinin eklenmesinin ardından da Türkiye’ye kesin gelmez gözüyle bakılan firma resmi olarak şirket kuruluşunu tamamladı. 

Merkezi Beşiktaş olan Amazon Turkey Services Yönetim ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi unvanıyla çalışmalarına devam edecek gibi gözükmektedir. Kurulan şirketin büyük ortağı ise merkezi Lüksemburg’da olan Amazon Europe Core Sari. gözükmektedir, bu da Amazon Türkiye‘nin büyük ihtimalle avrupa merkezine bağlı çalışacağını gösteriyor.

Türkiye’de henüz bir başka firmayı satın almayan Amazon’un sıfırdan bu işe başlaması söz konusu olabilir. Tepe kadro çalışmalarını başlatan Amazon CEO koltuğuna Hepsiburada.com’dan tanıdığımız İlker Baydar‘ı oturtabilir. 

Umarım ki yurt dışında yaptığı fırsatları ve müşteri memnuniyetini de ülkemize getirir ama yinede ülkemizdeki vergi oranlarını göz önüne aldığımızda büyük ihtimalle yine yurt dışı siteleri daha uygun fiyatlı olacaktır.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu