Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

AK Parti’ye En Yakın Sanatçılardan Gülben Ergen’den Seçim Sonrası İlginç Paylaşım

istanbul temizlik şirketi

Ülkemizin ünlü simalarından Gülben Ergen, henüz YSK tarafından resmi olarak açıklamasa da ortay çıkan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’na destek mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Daha önceden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen ve Erdoğan veya AKP tarafından düzenlenen bir çok etkinliğe katılan Gülben Ergen’in bu paylaşımı bir çok çevrede o da tarafını belli etti yorumlarına sebep oldu.  Seçim süresi boyunca ne Binali Yıldırım nede Ekrem İmamoğlu ile ilgi bir paylaşım yapmayan ünlü sanatçı seçimin ardından İmamoğlu ile ailesinin fotoğrafının yer aldığı paylaşımında sıcak bir şekilde tebrik etti.

GÜLBEN ERGEN PAYLAŞIMINDA NE DEDİ?

Gülben Ergen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Tebrikler eşine ve çocuklarına hep aşkla bakan ve her fırsatta ailesine minnetle teşekkür eden Ekrem İmamoğlu İstanbul ve ülkemiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti'ye En Yakın Sanatçılardan Gülben Ergen'den Seçim Sonrası İlginç Paylaşım

BİNALİ YILDIRIM’I DA TEBİRK ETTİ

Ünlü isim seçimle ilgili bir başka paylaşımında ise İmamoğlu’nu seçimin ardından tebrik eden Yıldırım için “Rakibim Ekrem İmamoglu’nu tebrik ederim diyen Binali Yıldırım’ı konuşması ve temennileri için tebrik ederim. İstanbul için hayırlı olsun… Saygı, hoşgörü ve umutla” mesajını attı.

AK Parti'ye En Yakın Sanatçılardan Gülben Ergen'den Seçim Sonrası İlginç Paylaşım

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu